Sari la conținut

Dezumidificatoare Turbionair – oferta generală

Dezumidificatoarele sunt aparate performante pentru păstrarea calității aerului, au un rol benefic asupra sănătății și prevenirii îmbolnăvirilor. Ele sunt recomandate pentru toate tipurile de locuințe și birouri, în mod special pentru cele situate la demisoluri sau în zone umede.

Din punctul de vedere al sănătății umane, nivelul optim al umidității este mai mic de 45%. Codurile pentru calitatea aerului în funcție de umiditatea acestuia sunt:

 • albastru – nivelul de umiditate este mai mic 45%;
 • verde – nivelul de umiditate este intre 45% si 65%;
 • roșu – nivelul de umiditate este peste 65%.

Prin utilizarea unui dezumidificator combateți dezvoltarea virusurilor, bacteriilor și micozelor, preveniți apariția problemelor respiratorii, îmbunătățiți confortul termic în spațiile în care este utilizat.

Dezumidificatoarele sunt în oferta comercială a marilor magazine online într-o gamă largă de capacități și funcții suplimentare, de la capacități industriale – utile pe șantiere sau în hale largi sau în medii cu umiditate deosebit de crescută sau cu micoze/mucegai instalate, până la capacități reduse – pentru încăperi de locuit cu o suprafață de 20-30 metri pătrați.

Parte dintre dezumidificatoarele comerciale au funcție continuă, utilă pentru uscarea rufelor și folosirea în spații destinate acestei funcții.

Extrase din oferta comercială Turbionair disponibilă online

Pentru detalii și preț, vezi descrierea disponibilă pentru fiecare produs.

12 l/24h, Rezervor 2l, Control digital tactil, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED, Finisaj ABS Mat, Ergonomic, 120 mc/h, Alb

Dezumidificatorul Turbionaire EPI 12 elimină pana la 12 litri de apă în 24 de ore din spații casnice, birouri, subsoluri, băi, spații tehnice și garaje, la un volum de aer recirculat de 120 m³/h, prevenind formarea mucegaiului, mirosurilor neplăcute și a anumitor tipuri de alergeni. Grație higrostatului electronic încorporat, dezumidificatorul Turbionaire EPI 12 WIFI poate monitoriza în timp real umiditatea din aer și o poate aduce la un nivel normal, fie în mod automat, fie în modul setat după preferințe.

indici de funcții / silențios, mobil, sleep timer, hidrostat încorporat, indicator de umiditate

10l/zi , Compresor pentru utilizare Intensă, indicator al nivelului de apă, panou de control digital, higrostat electronic, timer, auto restart, filtru lavabil, silențios

Garanție 3 ani

design minimalist

Extrem de silentios: cu numai 40 db, Turbionaire Smart10 Eco este la fel de silentios ca o soapta sau ca activitatea dintr-o biblioteca.

Doua trepte de viteza ale ventilatorului, dispozitivul poate fi silentios si eficient sau cu grad sporit de eficienta pentru situatii cu umiditate foarte ridicata.
Senzor de umiditate incorporat: gratie senzorului de umiditate incorporat, puteti seta gradul de umiditate dorita, intre 30 – 80% R.H, dupa atingerea nivelului de umiditate setat, compresorul se va opri.
Curata aerul de praf: filtrul de aer incorporat, lavabil, ajuta la curatarea aerului din spatiile in care are loc procesul de dezumidificare.
Poate fi folosit si pentru uscarea hainelor, in modul de dezumidificare continua.
Prietenos cu mediul: dispozitivul contine agent frigorific ecologic R290.

12 l/24h, Silentios 36 dB, Rezervor 2l, 120 m³/h, Control digital, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED

poate fi utilizat în spații largi, de până la 55mp

ecologic și silențios

12 L/24h, Panou de control digital, 100mc/h, Higrostat incorporat, Timer, Auto Restart, filtru lavabil, silențios

Rezervor de apă de 1,8 litri. Pentru încăperi de până la 34 metri cubi.

Dezumidificatoare de mai mică putere / preț redus

Smart 8 Eco LINK

8 l/24h, Rezervor 1.8 l, Panou de control digital, Ecologic, Higrostat electronic, Timer, Auto, Restart, Filtru lavabil, Silentios, Alb

Smart 14 Eco

14 l/24h, Rezervar 1.8l, Panou digital, Ecologic, Higrostat electronic, Timer, Auto Restart, Filtru lavabil, Silentios, 120mc/h, Alb. Este recomandat pentru eliminarea umiditatii din spatii casnice sau birouri. Eliminarea umiditatii excesive previne formarea mucegaiului, mirosurilor, si alergenilor. Smart 14 eco este un dezumidificator de aer, economic, compact si foarte silentios.

De mare putere

SENSO 20

20 l/24h, Silentios 45 dB, Rezervor 4l, 180 m³/h, Control digital, Indicator luminos umiditate, Timer, Display LED.

 • Elimina pana la 20litri de apa pe zi;
 • Foarte silentios pentru capacitatea sa, numai 45dB (cand compresorul functioneaza);
 • Filtru de aer, lavabil, usor de demontat si curatat;
 • Auto Restart – isi pastreaza setarile dupa o pana de curent;
 • Functie Child Lock – pentru protectia copiilor;
 • Higrostat electronic, modern si util;
 • Indicator de nivel apa pozitionat pe rezervor in partea din spate a unitatii;
 • Optiune de drenaj continuu, utila pentru utilizare intensa;
 • Roti multidirectionale pentru manevrare usoara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.