Vedete cu gura plina

Soţie, bucătărie şi farfurie sunt cuvinte care nu rimează cu „siluetă”. Tocmai de aceea suntem surprinşi când vedem că vedete tv şi personaje cu picioare de invidiat (şi unanim invidiate) au prin bucătărie ocupaţii care ar lăsa-o până şi pe Nichita lui Dan Diaconescu cu gura căscată. De uimire!

Nicu Ilie

ramona badescuSătulă să tot trăiască printre macaronari, Ramona Bădescu s-a întors acasă şi a dat iama prin bucătăria tradiţională: „Mi-a fost poftă şi am mâncat 15 sarmale!”, a declarat ea. Măi, să fie! Lăsaţi-l încolo pe Johannis, uitaţi de Boc! Ramona Bădescu a executat 15 sarmale! Una, doo, tre, cuatro, etcetera – asta în plină cură de slăbire pe care italo-românca se laudă că o ţine… Pariem că la plecare bagă şi 15 mititei?

O altă vedetă tv care se joacă cu aminoacizii şi caloriile este Simona Pătruleasa. Ea s-a declarat o entuziastă într-ale gătitului: face pâine la cuptor, paste şi tiramisu. I-a liniştit însă şi pe fanii ştirilor sportive când a adăugat: „Acest lucru nu se întâmplă prea des!”.

Roxana Ilie este fotomodel, dar asta n-o împiedică să intre în bucătărie o zi da, una nu. Specialitatea casei? Ciorbe diverse, supe diverse, fără de care s-ar „deshidrata”, după o expresie a ei. Modelul susţine că are un metabolism cu arderi intense şi că nu pune gram. Dacă totuşi se îngraşă, îşi ia rolele în picioare şi picioarele în parc, timp de o oră, şi pac! s-a dus kilogramul…

Lista vedetelor care cred că la masă se mănâncă, nu se stă, este completată de Mama Natură şi de Ilinca Vandici. Roxana Ionescu, fostă fată de la meteo, fostă asistentă a lui Dan Negru, avea încă de tânără forme de divă. Acum nici măcar nu îşi mai ascunde preferinţele în materie de friptură, pe care şi le-a definitivat după căsătorie. În ceea ce o priveşte pe Vandici, ea pariază pe ciorbe şi ciocolată. Are, se vede, acelaşi concept despre mâncatul sănătos ca şi un tractorist.

Un exemplu la capătul celălalt al şpagatului este Scheleţel. Mai cunoscută sub numele de Andreea Raicu, ea are un menu de yoghin, sau cel puţin aşa susţine patronul restaurantului care (să nu zicem vorbă mare!) o hrăneşte: supă de ghimbir, avocado umplut şi salată de broccoli. Ar mai urma să adauge doar atât: câte 20 de grame.

articol care va fi publicat in reteaua de ziare Ghimpele

Related posts

Leave a Comment