Trilulilu

Trilulilu, youtube-ul romanesc de 2,5 milioane dolari valoare pe piata.

Filmuletele zilei:

Camera Ascunsa:)):bd
Vezi mai multe video Haioase »
Camera ascunsa

Inredibil (prea tare):

INCREDIBIL – PREA TARE:))
Vezi mai multe video Haioase »
Camera ascunsa: Bikini :))

Camera Ascunsa-Bikini:))
Vezi mai multe video Haioase »

Meniu rapid:

Video | Imagini | Audio | Grupuri | Shows | Upload

Blog administrativ: Crocodilu

Despre preluarea siteului:

2,5 milioane Euro pentru Trilulilu

Portalul romanesc de continut video Trilulilu.ro a anuntat miercuri vanzarea pachetului majoritar catre omul de afaceri de origine franceza Alexis Bonte, care a preluat inca 41% din companie, el detinand deja 10%.

Trilulilu.ro ocupa in prezent locul 4 in trafic, conform Trafic.ro, cu un numar de circa 650.000 de vizitatori pe saptamana.

Avand in vedere ca Trilulilu valoreaza, conform estimarii proprii anuntate miercuri, 2,5 mil. euro, tranzactia pentru vanzarea a 41% din companie ar valora putin peste 1 milion de euro.

Totodata, Trilulilu a anuntat ca Bonte a mai facut o investitie de 300.000 euro in companie.

Astfel, Alexis Bonte devine noul actionar majoritar, detinand 51% din companie. Trilulilu va functiona in continuare sub forma juridica de S.A.

“Nu avem in plan sa mai vindem din actiuni, ne vom concentra pe dezvoltare”
Sergiu Biris, fondator Trilulilu

Alexis Bonte mai detinea 10% din actiunile Trilulilu, pe care le achizitionase la finele lui 2007 cu 100.000 euro. In urma acestei tranzactii, proiectul a fost evaluat la 1 milion de euro.

Alexis Bonte se va alatura boardului Trilulilu in functia de presedinte, aducandu-si contributia pe partea de business si strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executiva ramanand neschimbata – Sergiu Biris, director general si Andrei Dunca, director tehnic.

Sergiu Biris detine in acest moment 22,5% din actiuni, a spus el pentru DailyBusiness. Printre cei 7 actionari se mai numara Andrei Dunca, Vlad Gorgan sau Dragos Barlea.

Trilulilu.ro ocupa in prezent locul 4 in trafic, conform Trafic.ro, cu un numar de circa 650.000 de vizitatori pe saptamana.

sursa © DailyBusiness

Related posts

4 Thoughts to “Trilulilu”

  1. […] Trilulilu 12.02.2009 | Author: hrnicu | Posted in nicuilie.eu Trilulilu, youtube-ul romanesc de 2,5 milioane dolari valoare pe piata. Filmuletele zilei: […]

  2. […] Trilulilu – 2,782 views […]

  3. […] Nicu Ilie 26 August 2009 Ghidul presei 0 views No Comment Portalul 220.ro a fost, alaturi de trilulilu, Patratelul Rosu si putine altele, una dintre primele replici romanesti la youtube. Prezentarea sa […]

Leave a Comment