Sectia 7 CNA

Blocaj in trafic in Colentina, pe Teiul Doamnei. Masinile nici nu se taraie, stau si stau la semafor, pentru ca oricum nu merge si circulatia e blocata de o asfalteuza din asta noua care strica sosele. Coada se intinde ceva, mult dincolo de sectia de politie de pe strada (Sectia 7, parca).

Soferii sunt atat de deznadajduiti ca nici nu mai injura, oricum nu cu vorbele lor. O dubita amarata, dar cu basi de Ferrari, injura cu texte din Parazitzii. Ceva cu o relatie indecenta, dar total, total indecenta dintre politisti si infractori. Ca politistii nu stiu ce la infractori. Se hatzana strada de basi iar politistii stau cu geamurile deschise in plina “poluare fonica”.

De regula e cate unul care sta si fumeaza in strada, la intrarea in sectie, cate inca unul care cara diverse chestii confiscate in diversele masini din parcarea sectiei si, adesea, inca unul-doi care aprovizioneaza sectia cu materiale de ancheta (shutzi si parashute). Acum toti s-au ascuns in sectie. Imi imaginez dilema lor: il amendam pe Dubitza, dar pentru ce? Parca e o chestie cu limbaj indecent si niste clasificari de la CNA cu ratingul melodiilor care pot fi ascultate in public si pe grupe de varsta. Practic, ar veni, o amenda pe ordine publica. Dar stii tu, ca politai de Siguranta si Incredere, ce norme de la CNA sa citezi? Mai bine te duci, ii pocnesti un far si ii dai o amenda pe chestia ca n-are lumini. Sau ca n-are centura: e cuvantul lui impotriva cuvantului tau de politist. E mai uman asa.

Sau nu faci nimic si asculti din Sectie diverse calificative profesionale care iti fac sau nu onoare. Pana la urma tu esti cel care decizi.

Related posts

Leave a Comment