Google despre alegerile din Romania

Monitorizarea cautarilor pe internet este un instrument important, mai sigur decat orice sondaj de opinie, a interesului existent pentru fiecare dintre candidati. Top10.regionis.info face o asemenea cercetare prin intermediul Google insight for search. Rezultatele monitorizarii le puteti viziualiza aici.

Conform acesteia, Traian Basescu este, practic, intr-o alta clasa valorica fata de contracandidatii sai. Raportat la interesul pentru Basescu, Goana suscita doar 28% din interes, iar Crin Antonescu 26%. (Basescu fiind cautarea cea mai importanta ca volum, numarul sau de cautari este socotit statistic ca fiind 100%.)

Pentru Traian Basescu: el este deja pe cale sa depaseasca punctul nr. 2 de interes maxim din cariera sa, referendumul de suspendare, si se apropie de uriasa cota de interes din 2005. Traiectul sau este continuu  ascendent de la inceputul campaniei.

Pentru Crin Antonescu: a inregistrat o crestere semnificativa la inceputul campaniei electorale si in perioada in care a produs ideea “Johannis – prim-ministru”, dar interesul pentru persoana sa s-a stabilizat si va fi extrem de greu sa treaca de Geoana, de care s-a apropiat foarte mult.

Pentru Mircea Geoana: Desi a fost depasit timp de cateva zile de Crin Antonescu, a redresat situatia in favoarea sa. Ca si candidatul liberal, Geoana s-a situat pe plafonul de interes la care s-a aflat Adrian Nastase in alegerile din 2004 si este pe un curs stabil de mentinere.

Pentru Sorin Oprescu: avea cu siguranta mai multe sanse de a ajunge un candidat de turul 2 daca n-ar fi inceput campania electorala. Pentru el, cursul descrescator a inceput si s-a indepartat complet de candidatul socialist si cel liberal care merg umar la umar.

In ultima saptamana trendurile au fost urmatoarele: Basescu a crescut cu 26 de puncte, Geoana a crescut cu un punct, Crin Antonescu a scazut un punct, Oprescu a scazut un punct.

In ultima luna trendurile au fost urmatoarele: Traian Basescu a cresut cu 69 de puncte, Geoana a crescut cu 18 puncte, Crin Antonescu a crescut cu 16 puncte, iar Sorin Oprescu a scazut 6 puncte.

Related posts

2 Thoughts to “Google despre alegerile din Romania”

  1. daniela

    PUTINI STIU CINE NE CONDUCE, IAR RESTUL SUNT MANIPULATI SI MINTITI CONTINUU DIN DECEMBRIE 1989 INCOACE! SI TOT EI NE VOR MINTI SI NE VOR CONDUCE IN CONTINUARE DACA NU MERGEM LA VOT SA VOTAM SCHIMBAREA MAFIEI FOSTILOR COMUNISTI (PSD) SI COMUNIST-SIONISTI (PDL-BASESCU). FONDURILE LUI CEAUSESCU SE AFLA LA INTERNATIONALA SOCIALISTA DIN BUNAVOINTA LUI ION ILIESCU, IAR APOI PSD SI PD-L AU FINANTAT DIN BANII TARII AFACERI SUBTERANE IN PROPRIUL INTERES AL LOR, AL RUDELOR LOR SI AL MEMBRILOR DE PARTID. BATJOCURA TREBUIE SA INCETEZE! Pe site-ul http://www.intelius.com/ la People Search, daca scrieti numele MIRCEA GEOANA veti descoperi ca detine in S.U.A, nu mai putin de 3 proprietati imobiliare nedeclarate in Romania. Sunt cumva cadouri primite de la masoneria americana pe care o serveste? Intrati si pe: http://ro.altermedia.info/coruptie/mircea-geoan-escroc-international_1472.html. Declaratiile de avere ale candidatilor: http://www.prezidentiale.info. Fabricile si hotelurile pe care le detin BASESCU, GEOANA si NASTASE, de ce nu sunt declarate si justitia nu le descopera in fata poporului? ROMANI, TREZITI-VA IN AL 12-LEA CEAS! VENITI LA VOT, DAR NU VOTATI BASESCU! SI NU VOTATI MIRCEA GEOANA! -ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

    1. Pt. Daniela: Destul de confuz mesajul (pe ala nu, pe ala nu, cand avem o singura alternativa). Totusi o sa-l verific pe Jeoana la proprietati, cf. linkului dat de tine.

Leave a Comment