Cand stapanul nu-i acasa soarecii lui ajung pe trilulilu

Doua zile am plecat pentru un raid de bronz pe litoral si in timpul asta hamsterul meu a ajuns deja pe internet intr-un  filmulet cam exploatator. L-am lasat pe mana unui om sufletist, de incredere, de caracter, iubitor de animale (credeam eu), dar am uitat ca e si el blogger. Greseala fatala! Mosor, tanarul si mereu flamandul meu soarec, a fost filmat si postat. Cand am intrat si eu pe internet, ca bloggerul, in timpul mesei de pranz, pe cine gasesc?

Mi-e si teama sa vorbesc cu individul caruia i l-am incredintat sa-l pastoreasca. Alaltaieri seara, cand l-am sunat pentru prima data sa-l intreb ce mai face soarecul, persoana mi-a zis: “Toata noaptea nu m-a lasat sa dorm. Continuu se dadea pe rotita din cusca, cum incercam sa adorm. Chiar daca ne despartea o usa, era prea putin. Scartia atat de tare ca la inceput nici nu mi-am dat seama ce este. Credeam ca lucreaza astia la asfalt, noaptea, intre blocuri. Toata noaptea m-a chinuit. Noaptea viitoare il imobilizez”.

Am crezut atunci ca e o gluma, dar, dupa ce am gasit acest filmulet cu lupta pentru morcov, ma astept acum sa gasesc si unul cu mouseul meu legat fedeles.

show_85681aabf526db(448, 386);

Mosorel si lupta pentru morcov
Vezi mai multe video din Divertisment »

Asta e filmul incriminat si linkul blogerului in cauza (aici).

Related posts

2 Thoughts to “Cand stapanul nu-i acasa soarecii lui ajung pe trilulilu”

  1. Muahahaha! Cand te intorci iti predau toata video arhiva. Sa vezi cate trucuri l-am invatat. :))

Leave a Comment