“Deschideti usa! Politia! Am venit cu recensamantul!”

Asa-numitul “mini-recensamant” scos din joben de premierul Ponta si ministrul de interne Rus pentru a bloca institutiile statului ar urma sa se desfasoare cu angajati ai MAI care sa fie trimisi din usa in usa pentru a verifica dreptul de vot al fiecarui roman. Masura este aberanta din punctul de vedere al democratiei, schimband “regulile jocului” dupa “incheierea jocului” pentru singurul motiv ca USL refuza sa se recunoasca invins.

Si, in deja traditia guvernului Ponta, cabinetul incearca sa mascheze o aberatie cu o aberatie si mai gogonata. Intentioneaza sa treaca referendumul in spatele militienilor, pe care sa ii puna sa umble din usa in usa, ca pe vanzatorii de covoare.

Ce va urma? Daca nu iese cum vrea guvernul, pasul urmator va fi recensamantul cu mascati: “Deschideti usa! Politia!” Si apoi ar urma usi sparte, lacrimogene? Electorii incatusati si pusi sa voteze la urma mobila?

4 thoughts on ““Deschideti usa! Politia! Am venit cu recensamantul!””

  1. O idee interesanta de a cclluaa cate persoane traiesc sub acelasi acoperis, dar totusi raman la parerea ca recensamantul este o mare prostie . Pentru a recenza este foarte simplu sa cautzi in evidentele statului cate certificate de nastere si cate certificate de deces sunt. Iar plimbatul fuctionarilor sau a persoanelor ce se ocupa de recensamant din usa in usa pare doar un fel de a cheltui bani fara rost.

    1. De altfel, pentru politicieni nici n-avea o miza reala un recensamant pertinent. Dupa ce miza politica legata de referendum a disparut, au lasat totul balta. E o alta dovada ca ei se pot mobiliza numai pentru interese meschine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.