Publicicleta

Rar citesc spamurile care trec de filtru si ajung in inbox. De data asta s-a intamplat. Am vazut oferta de “publiciclete”, una destul de inovativa. Nu stiu ce potential real de piata are, dar arata interesant. Caruciorul cu reclame publicitare, legat la bicicleta, este un concept dezvoltat probabil de Borcea, sau de vreun alt vanzator de butelii din perioada de dinainte de ’89. Dar e funny si in poze nu da rau.

Fara sa vreau in mod special sa fac reclama acestei “noi tehnologii”, reproduc din continutul mesajului publicitar pe care mi l-au trimis baietii:

PUBLICICLETA s-a lansat in Bucuresti pentru satisfacerea cererii unei noi modalitati de publicitate outdoor. O modalitate de publicitate cu impact vizual puternic, memorabila, accesibila oriunde si la costuri reduse. Sisteme proiectate si construite pentru a oferi un spatiu de afisaj de 3,25mp/bicicleta, design atractiv, manevrabilitate si siguranta in trafic.

Cum facem publicitate eco ?

Realizam campanii publicitare de 3, 5, 7 pana la 21 de zile consecutive, promovand in acelasi timp un stil de viata sanatos si reducerea emisiilor de noxe. contactati-ne

Am vazut si un pret: de 40 de euro pe zi, tarif unic, valabil insa numai pentru utilizatorii facebook.

Sa dau sa sa nu dau adresa de contact? La urma urmelor de ce nu? Fiecare stie daca ii e utila sau necesara o asemenea forma de publicitate pe care o remarc, nu o promovez, si care are minim o doza de inedit. Iata aici un Contact

One thought on “Publicicleta”

  1. Pingback: Publicicleta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.