Caracal – locul unde s-a rasturnat carul blindat si a cazut din cer scutul antiracheta

O noua minune se adauga la cele clasice si nu chiar umoristice din Caracal: scutul antiracheta american de la Deveselu, din suburbiile orasului. Surse confidentiale din pentagon au declarat in exclusivitate pentru siteul www.nicuilie.eu ca sarcina principala a noului echipament militar va fi aceea de a apara uzina Ford din Craiova si alte investitii americane din sudul Olteniei. Amplasat in apropierea granitei cu Bulgaria, scutul va avea si o compenenta anti-raketi.

Pentru amplasarea noilor facilitati militare a fost aleasa fosta baza aeriana de la Deveselu, devenita celebra pentru aratura cu Mig-urile din dotare. Acestea au fost insamantate pe mai multe dintre ogoarele din jur, timp de zeci de ani, iar acum, cu putin ajutor NATO, obtinem o recolta imbelsugata de ogive, radaruri si SCUD-uri. Prin aceasta decizie, localitatea Caracal intra in Razboiul Stelelor alaturi de Alaska si Groenlanda, devenind unul dintre cele trei puncte strategice NATO de interes cosmic si, pe alocuri, intergalactic. In replica, rusii vor amplasa propriul lor scut la Marea Neagra, bogat decorat cu rachete Topol si Bulava.

Alegerea Karakalului ca baza pentru scutul aerian ii lasa descoperiti pe moldoveni in cazul unui atac atomic, scutul lasand expus estul Romaniei. Optiunea a fost una dificila pentru guvernul american. Contactata telefonic de Turcescu, Hillary Clinton a marturisit in emisiunea lui Cristoiu ca intentia guvernului SUA a fost de a instala scutul la Vaslui si Iasi, unde se intentiona crearea unui nou Silicon Breast Valley. Intentia a fost blocata in ultimul moment de decizia DNA de a crea propriul scut anti-raketi pe dealurile din Moldova, existand suspiciunea ca Sorin Ovidiu Vantu a ucis cu mana si piciorul lui un numar neprecizat de raketi si i-a ingropat prin toata regiunea. La randul sau, presedintele Obama intentiona sa faca in aceasta seara dezvaluiri importante la Realitatea TV dar emisiunea a fost anulata de catre realizatorul emisiunii care a considerat ca momentul ar fi nepotrivit. Air Force One si Obama au fost asadar nevoiti sa faca cale-ntoarsa de la granita dintre Romania si Ungaria, fiind informat abia in ultimul moment despre anularea emisiunii. Elicopterul Realitatea TV a fost prezent la granita de vest si a transmis loopingul facut de Air Force One.

Revenind la Caracal, caruta traditionala din emblema orasului va fi inlocuita cu un car blindat american care, spre deosebire de vechea varianta a stemei, nu va fi rasturnat, ci va fi sustinut de catre doi dintre fiii orasului, Marius Tuca si Dan Diaconescu. Forma generala a blazonului va fi aceea de scut antiracheta. Specialistii in heraldica au explicat ca intreaga compozitie va fi armonizata prin adaosul unor panglici facute din bretelele lui Tuca si scoase din gura de Dan Diaconescu.

2 thoughts on “Caracal – locul unde s-a rasturnat carul blindat si a cazut din cer scutul antiracheta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.