Seful PC si seful Antenelor, trecuti de Dan Voiculescu in declaratia de avere

Unii parlamentari trec in declaratia de avere terenuri, case, Jaguare, iahturi, actiuni la companii cotate pe bursa, participatii la societati comerciale, dobanzi bancare, masini cu serii de la capatul alfabetului, tablouri, bijuterii. Pentru Dan Voiculescu, “bijuteriile coroanei”, conform ultimei declaratii de avere, sunt Mihai Gadea si baiatul ala de la PC, Daniel Constantin. Astfel, directorul celor doua Antene, 1 si 3, Mihai Gadea, figureaza la sectiunea “Imprumuturi acordate in nume personal” din declaratia de avere a senatorului Dan Voiculescu, depusa la Parlament. Suma pe care o datoreaza Gadea este de 7,8 miliarde lei vechi, aproximativ 190.000 de euro.

Presedintele partidului fondat de Dan Voiculescu, Daniel Constantin, figureaza in aceeasi declartie cu o datorie de 295.000 de euro. El este insa, devansat, de Sorin Pantis, fostul ministru al comunicatiilor, care are datorii la Dan Voiculescu de o jumatate de milion de euro, plus 9,5 miliarde lei vechi.

Alaturi de Gadea, Constantin si Sorin Pantis, pe lista de avere a lui Voiculescu mai apar un sofer, un cameraman si medicul Luiza Spiru, specialist in geriatrie si gerontologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.