Buna dimineata, TVR!

Salut trezirea televiziunii nationale din letargia in care se cufundase. Emisiunile de stiri se apropie, in sfarsit, de ceea ce ar trebui sa fie stirile unui post national. Alte programe generaliste incep si ele sa calce pe calea cea buna.

Plusuri remarcabile gasesc pe tronsonul informatiei economice, unde cea mai mare si mai buna noutate este achizitionarea lui Moise Guran si a echipei sale.

Totusi emisiunea care chiar m-a determinat sa scriu acest salut este emisiunea Parlamentul Romaniei, difuzata vinerea pe TVR1. Este o sinteza saptamanala a activitatii Parlamentului, cu trecerea neutra in revista a luptei politice din Parlament si cu punctarea tuturor legilor importante adoptate in saptamana respectiva. Respect!

Sigur, TVR mai are multe de facut. Din punctul meu de vedere, 60-80% din emisiuni sunt inca moarte sau ruginite. TVR2 arata ca o casa parasita. TVR Cultural difuzeaza numai filme pe care caselele de distributie vor sa le arunce din videoteca. TVR3 e o schela penibila, o idee intepenita in proiect, la fel ca si TVR Info. Pe intrenet, TVR-ul are o prezenta de nivel 1999. De aceea salut TVR-ul ca fiind la un inceput de drum (bun). Deci: buna dimineata, TVR!

2 thoughts on “Buna dimineata, TVR!”

  1. Amenda: laudele nu se adreseaza si rubricii “Birou parlamentar” din emisiunea “parlamentul Romaniei”, despre care am vorbit. Momentul e de un penibil si de un pupincurism absolut, demn de o televiziune pe cablu din satele si orasele din care provin parlamentarii. Jenibil! Mai ramane sa aflu ca interviurile respective se fac pe bani, spaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.