Ghimpele de Cluj

Site oficial: cluj.ghimpele.ro

Parte din reteaua de publicatii Ghimpele, editata de Antena 1 – Trustul de Presa Intact

Redactor-sef: Cãlin Mihãsan
Tel.: 0744.671.901
Director distributie: Sergiu Suciu
e-mail: cluj@ghimpele.ro

  • Director teritoriu: Cristian Ionescu
    Director editorial: Gabriel Nastase
    Editori coordonatori: Nicu Ilie, Carmen Corbu, Mugur Istode
    Adresa centralã: Bd. Ficusului nr. 44 A, Etaj 3
    Sector 1, Bucuresti

Titluri de la Ghimpele de Cluj:

Saptamanareala :::

» Calin Oancea il copiaza pe Barack Hussein Obama

Saptamanareala :::

» Rapsodul Boc le-a cantat bugetarilor

Saptamanareala ::: Poker electoral: UDMR joaca la doua capete

» Laszlo Attila a plusat pe chinta sparta

Discutiile pe marginea negocierilor dintre UDMR si PD-L, privind alegerile pentru functia de primar la Cluj-Napoca, au tinut capul de afis in precampania electorala. Presa locala a relatat despre ceea ce a considerat a fi santajul UDMR. Asta in special datorita declaratiilor viceprimarului Laszlo Attila.

Politica e curba :::

» Asul din maneca lui Nicoara e o carte de stanga: „Capitalul”. Cu multe zerouri

„Daca voi ajunge primar, voi avea posibilitatea sa ofer reduceri de taxe si impozite pensionarilor si chiar sa angajez pensionari pe anumite posturi” – Marius Nicoara, senator, candidatul PNL la Primaria Clujului

Politica e curba :::

» Boc vrea sa intabuleze PD-L la Primarie

Dupa doar un mandat de primar si la doua luni de cand a devenit premier, lui Emil Boc i se pare ca a devenit deodata buricul planetei. Deocamdata, este vorba de buricul cel mic, pentru ca pozitia de Mare Buric al Pamantului a fost adjudecata de Sefu’. Pedelistii stiu cu siguranta, fara sa mai pomenim vreun nume, cine este Sefu’. Nu de alta, dar cand rostogolesc aceasta vorba prin gura, pedelistilor veritabili li se maresc pupilele de admiratie, iar fetele lor capata un aer de veneratie smerita, usor ipocrita, intocmai ca babele care merg la biserica si, in timp ce pupa icoana, trag cu ochiul la cat de scurta este fusta vecinelor. Asadar, Sefu’, cunoscut si sub numele de Zeus, este Traian Basescu. Dar nu despre el este vorba, ci despre succesiunea la sefia satrapiei portocalii Cluj-Napoca.

Politica e curba ::: PD-L si PSD impart borcanul cu miere al prefecturii

» Democrat-liberalii cauta un jupan-sef

Cele doua mari partide ale neamului, PD-L si PSD, sunt grav afectate de criza. Nu este vorba de criza economica, deoarece in cele doua formatiuni sunt suficienti smecheri specializati in contracte cu statul, astfel incat ii doare in cozorocul bastii, de ea, criza financiara. Este vorba de o grava criza de resurse umane. Dincolo de tinerei pusi pe capatuiala si de politicieni statuti, scoliti pe vremea comunismului, cele doua formatiuni au descoperit ca nu dispun de politicieni destepti, educati si cu unghiile curate, capabili sa gireze postul de prefect sau cele de subprefecti. Asa ca, in dulcele stil clasic, PD-L si PSD au inceput sa improvizeze.

Roba de cititor ::: Cu somajul in lesa si profitul la picior,

» Afaceristii din Cluj tin ambreiajul sa nu apese frana

Dupa un an de explozie a investitiilor in care, de la primul la ultimul clujean, nici macar nu ridicam plictisiti din sprancene cand auzeam de investitii sub 10 milioane de euro, si dupa ce prin presa si discutiile de cafenea zburau zecile de milioane de euro, s-a asternut la Cluj… linistea. A venit criza, iar oamenii de afaceri de prin cafenele au disparut si eisa isi faca ceva calcule cum sa scape de executarea silita sau cum sa gaseasca cash pentru rata din luna curenta la banca. Patronilor din Cluj nu le prea place sa discute despre situatia economica din 2009. Cei cativa care o fac incearca sa gaseasca urme de optimism. Ca in orice situatie exista si norocosi, care nu au nicio treaba cu criza.

Print si cercetat ::: Prea multe gravide pe cap de scolar

» Cu sprijinul Inspectoratului, elevele isi fac si temele si sarcina
Copilele cu copii se legitimeaza cu statistica. In timp ce autoritatile fac gargara si ancheta, viata sexuala a minorelor gravide se incadreaza in statistica oficiala. In marja cu ghinion.
Tot Clujul si Feleacul au rasunat de marea descoperire a unei eleve de la Scoala Speciala din Huedin, care a ramas insarcinata cu un coleg de aceeasi varsta cu ea. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a deschis o ancheta, consiliul judetean a emis iute comunicate ca are situatia sub control, dar in general, atitudinea era una foarte alarmata si socata despre cum a fost cu putinta asa ceva. Cazul nu este unul singular in judetul Cluj, este doar cel mai popularizat

Sportul scuza mijloacele :::

» De ce n-ar trebui eliberat (prea curand)suporterul lui “U”?

In urma cu aproape un an, intreaga Romanie (si nu-i vorba de cuvinte mari) era socata de agresarea cameramanului jandarmeriei tocmai in centrul Clujului de catre un grup de huligani. Orasul era atunci sub starea de asediu provocata de meciul U Cluj – CFR, iar celebrul mars al suporterilor alb-negri din centru spre Stadionul “Ion Moina” a fost presarat cu incidente intre ultrasii din randul suporterilor de la “U” si jandarmi.

One thought on “Ghimpele de Cluj”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.