Ghimpele de Bihor

Site oficial: bihor.ghimpele.ro

v si Reteaua Ghimpele

Director: Mihai Banes
Redactor-sef: Sorin Sotoc
Tel.: 0740.225.501
e-mail: bihor@ghimpele.ro

Reteaua de publicatii Ghimpele este parte a Trustului de Presã Intact
Presedinte:
Camelia Voiculescu
Publisher: SC TV Antena 1 SA
Director executiv: Dan Matiescu
Director teritoriu: Cristian Ionescu
Director editorial: Gabriel Nãstase
Editori coordonatori:
Nicu Ilie, Carmen Corbu, Mugur Istode
Adresa centralã: Bd. Ficusului nr. 44 A, Etaj 3
Sector 1, Bucuresti

Titluri de la Ghimpele de Bihor:

Saptamanareala :::

» Politistul de casa al lui Bolo

Saptamanareala :::

» Politist cu handicap

Roba de cititor ::: Statia pilot din Telechiu, unica in lume, in care se experimenta o tehnologie ce ar putea revolutiona industria mondiala, a fost victima unui incendiu infernal

» Fabrica de combustibil a ars inainte sa produca

Ceea ce se dorea a fi minunea lumii, o varianta a crizei planetare de combustibil, s-a transformat, in cateva ore, intr-un dezastru. Singura statie din lume in care se experimenta cum cauciucurile uzate se pot transforma in motorina sau benzina Euro4 a ars din temelii. Acum, proiectul a fost compromis, iar cinci ani de truda s-au prefacut in scrum.

Politica e curba :::

» Cu biroul parlamentar in spinare

Politica e curba :::

» S-au impartit pe ciolan

Presedintele interimar al PSD, Claudiu Pop, a anuntat ca in proportie de 95%, functiile de director la institutiile deconcentrate vor fi ocupate de profesionisti. Despre ceilalti 5%, n-a comentat nimic.

Politica e curba ::: Mihai Bar vorbeste despre hotii electorale, tradari politice si candidatura lui pentru un nou mandat la conducerea PSD Bihor

» Fost aproape ministru, acum aproape terminat

Suspendat din functia de presedinte al PSD Bihor, dupa alegerile locale din vara anului trecut, in urma unei decizii nestatutare a conducerii centrale a PSD, Mihai Bar socoteste, daca e cazul, sa incerce sa revina la conducerea organizatiei bihorene.

Cine tace te face ::: Un Zeitgeist ortodox: Teama credinciosilor ca vor cadea victime ale lucrarii Satanei porneste de la codul de bare

» Pasaport pentru infern
Ortodocsii bihoreni strang randurile impotriva „lucrarii Satanei”. Actele de identitate biometrice, cipuri, carduri, coduri de bare, indosarierea electonica – toate vestesc venirea Apocalipsei
Daca e sa judecam dupa numarul credinciosilor care s-au adunat, miercurea trecuta, la Cercul Militar din Oradea pentru a participa la conferinta „Indosarierea electronica si libertatea umana”, organizata de asociatia ortodoxa ASTRADROM, perspectivele sunt sumbre. O mana de preoti si calugari s-au ridicat intru protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, in primul rand la dreptul la libertate si intimitate.

Taxa pe saracia adaugata ::: Taxi VIP a inscenat la OTV un caz pentru DNA

» Camera Taximetristilor la camera ascunsa
Dupa doua saptamani de tulburari, Bolojan a pus taxa pe ora de protest in parcarea primariei si a restabilit linistea
Circ in toata regula, ca la romani. Cu tambalaul de rigoare, asezonat din plin cu declaratii manioase si interventia belicoasa a presei de scandal, angajata, cu plata, sa tina isonul celor ce dau banul. La asta s-a ajuns in urma protestului declansat, in urma cu doua saptamani, de taximetristii de la VIP, care intr-o maniera inedita, au manifestat in strada impotriva administratiei Bolojan, blocand parcarile din zona Primariei Oradea cu o mare de autoturisme. La fel de brusc precum a inceput, serialul Elodia de Oradea, instrumentat de oamenii lui Dan Diaconescu, el a si murit inaintea episodului trei. Dedesubturile acestui scandal au scos la suprafata mafia din taximetria oradeana.

Reporter fara portiere :::

» Roberta Anast(s)ase din 49

Sportul scuza mijloacele :::

» Poloistii s-au innecat la Floreasca

Pornita lansat, spre al treilea titlul consecutiv de campioana nationala, echipa de polo CSM Oradea, „Mandria Ardealului” in sporturile de echipa (exceptand-o pe CFR Cluj) a dat serioase semne de oboseala in finalul sezonului regulat. Forma slaba a echipei oradene in ultime jocuri, arbitrajele si faptul ca Bucurestiul nu mai accepta suprematia, au dus la detronarea CSM-ului din fotoliul de lider.

Sportul scuza mijloacele ::: Dupa ce l-a refuzat pe Becali, pe motiv de incongruenta morala,

» Nea Imi a dat cu piciorul unui milion de euro canadieni (!)

Curtat de Gigi Becali pentru a parasi domiciliul de la Oradea in favoarea casei sale din Bucuresti, situata in vestiarul Stelei, Emeric Jenei a declarat ca n-ar spune „Nu”, dar contractul cu Steaua ar prevedea clauze morale si nu financiare.

Sportul scuza mijloacele ::: Arbitra de box, Viorica Osan il tine pe presedintele federatiei numa-n upercut-uri si crosee

» „Dupa puiul de osan sa nu dai cu bolovan!”

Viorica Osan este o satmareanca ce si-a petrecut mai bine de jumatate din viata la Baia Mare. Ajunsa la Oradea, unde-si definitiveaza studiile superioare, Viorica il ataca in termeni duri pe presedintele FR Box, Rudel Obreja. Osan sustine ca acesta a instaurat dictatura la FR Box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.