Ana Birchall face spam

Mai multe id-uri (ca la identitati e mai slab) vaneaza articolele related Ana Birchall, candidati romani de peste granite s.a. si posteaza cu nume de imprumut mesaje cu Votati Ana, Ana The Best. Mo(n)stre aici.

Totusi mi s-a parut mai sincera cand spunea, destul de vehement, tot aproape la modul spam, ca nu e ea cea cu sexul oral. Link aici. Cel putin atunci 1) era mai sincera si mai convingatoare; 2) o facea cu gura ei, nu cu identitati de imprumut.

5 thoughts on “Ana Birchall face spam”

  1. Stii ce nu inteleg eu la voi toti..Ana Birchall nu are voie sa aiba sustinatori??? Nu se poate ca cineva sa o sustina sincer si posteze la anumite articole comentarii de genul votati Ana Birchall.Totusi, e o practica de campanie, mult mai decenta decat sa imparti orez si ulei sau sa dai cu mopul.
    Si pana la urma care e problema ca va mai fac si trafic pe bloguri. Nu mai incercati sa discreditati tot vorbind de mizeria aia de film. Nu asa ar trebuii sa se desfasoare o campanie electorala.

  2. Nu inteleg care e problema ta daca eu am ales sa o ajut in campanie pe doamna Ana Birchall.Sa stii ca e forte greu sa faci campanie in strainatate si asa am inteles eu sa o sprijin pentru ca si dumneai mi-a dat sfaturi utile referitoare la procedura insolventei cand mi-a fost profesoara.Nu vad cu ce am gresit

  3. http://www.badin.ro/2008/11/exclusiv-pd-l-vrea-sa-cucereasca-america-cu-agentu.htm
    EXCLUSIV: PD-L vrea sa cucereasca America cu agentura comunista-fesenista
    Inchei azi trecerea in revista a candidatilor la colegiile uninominale din diaspora. Ultimul pe lista este Mircea Lubanovici, candidat PD-L la Camera Deputatilor. Fotograf si frezor in Romania, Lubanovici a ajuns in America in 1985, plecand legal din Romania, adica cu aprobare ceea ce era aproape imposibil in perioada respectiva. A beneficiat insa de sprijinul unei organizatii neo-protestante, Lubanovici fiind ca majoritatea candidatilor din diaspora (cu exceptia lui Constantin Timoc) membru al uneia din biserici acestor culte. A avut o firma de constructii in America care a dat faliment in 1992 si in prezent are una de textile, de fapt un boutique care vinde produse made in china in special baticuri. Din 2000 a simtit nevoia sa se agite in diaspora din America si a infiintat un ziar, Romanian Times, si mai apoi un post de televiziune pentru neo-protestanti la Portland (Oregon), intitulat Pastorul Cel Bun. In vara acestui an s-a gandit ca ar fi bine sa candideze dupa ce pana de curand s-a tinut departe de viata politica neavand nici o atitudine fata de ceea ce intampla in Romania. A ales PNL. A batut la usa dar a fost respins, se pare datorita faptului ca nu prezenta incredere. Circula in acest sens mai multe zvonuri despre faptul ca impreuna cu partenerul sau de la Romanian Times, Benny Lucescu, ar fi fost implicati in niste afaceri nu prea curate legate de criza imobiliara din America, dar deocamdata nu exista insa nici o acuzatie oficiala. Pe de alta parte, liberalii se pare ca au aflat si de problemele financiare ale omului de afaceri. Datoriile acestuia catre banci s-ar cifra la un sfert de milion de dolari. Asa a ajuns candidatul PD-L, care nu avea in America persoane pe care sa le propuna diasporei. De altfel, Lubanovici nu a avut bani pentru actuala campanie electorala si s-a imprumutat. Nu cu o suma foarte consistenta de vreme ce zilele trecute a refuzat o confruntare cu Constantin Timoc, Ana Birchall si Stefan Movila la Seattle, probabil neavand suma de bani necesara deplasarii de la Portland la Seattle. Pe pagina sa de internet se tot lauda cu cateva activitati in sprijinul comunitatii romanesti din SUA, majoritatea la neoprotestanti. Este membru al CORA (Congresului Romanilor Americani), o organizatie condusa de doi agenti de influenta ai regimului comunist, Armand Scala si Mark Meyer, care dupa 1990 a fost preluata de FSN-PSD. Am mai scris de aceasta organizatie care, de fapt, a avut doar scopul de a crea diversiuni in adevarata emigratie romaneasca si de a strange agentii trimisi de la Bucuresti. Concluzia este ca Mircea Lubanovici este, de fapt, un portocaliu vopsit in rosu.Depre coechiperul lui Lubanovici de la Senat, Eugen Chivu, am scris deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.