Date

16/11/21 - 01/05/22
Expired!

Time

All Day

Labels

Preț redus

Preț promoțional: -20% Robinet Electric – Apă caldă în 5 secunde

Prețuri promoționale – 20% reducere față de prețurile de referință pentru produse dintr-un nou concept – robinetul electric care încălzește instant apa la orice temperatură până la punctul de fierbere. Apă caldă în 5 secunde. Vezi detalii pe Comersant: Un nou concept – robinetul care încălzește apa.
Produsele din ofertă oferă o temperatură maximă de cca 60 grade Celsius. Vezi specificațiile fiecărui produs pentru detalii.

Prezentarea promoției: -20 % Robinet Electric – Apa Calda in 5 secunde.

Ai nevoie de apa calda la casa de weekend sau in garaj, dar nu ai acolo conducta de apa calda. Cumpara Robinetul de apa calda instant, un robinet electric care incalzeste instant apa in cantitati nelimitate! Trebuie doar sa il instalezi la chiuveta, sa il introduci in priza si apa calda va incepe sa curga! Apa calda curenta de la robinet in doar 5 secunde.

Cu Robinetul de apa calda instant e nevoie de doar 5 secunte pentru incalzirea apei. Dupa care apa calda va incepe sa curga si o poti utiliza fara intrerupere. O solutie simpla si inteligenta pentru locurile fara sisteme de incalzire a apei! Rezerva nelimitata de apa calda de pana la 60 de grade. Robinetul de apa calda instant poate incalzi apa pana la 60 de grade doar prin apasarea manerului. Foloseste-l la bucatarie, la baie, in garaj, la bucataria de vara. Perfect pentru casele de weekend, locurile de camping

Prezentarea grafică a promoției „Robinet Electric – Apă caldă în 5 secunde”

Imaginile au link activ.

Tipuri de produse aflate la promoție

Robinet electric cu încălzire instantanee.


Descrierea categoriei
Casa și gădina

construcții, dotări, amenajări – campanii promoționale și cupoane de reducere
Toate categoriile de produse pentru casa și grădina modernă, de la electronice, electrocasnice, mobilier, decorațiuni la unelte, utilaje și instrumentar. Inclusiv hobby, brico și materiale de construcții.

Secțiunea Calendarul promoțiilor și discount-urilor monitorizează ofertele speciale ale magazinelor online și ale lanțurilor de comerț digital – marketplace-uri și shop-uri din România. Ofertele prezentate sunt conform informărilor primite de la comercianți sau prezentate public de aceștia. Site-ul Wansait.com nu verifică fiecare ofertă, dar verifică credibilitatea shop-urilor și a rețelelor sociale de la care sunt preluate ofertele. În pool-ul prezentat utilizatorilor proprii, sunt selectate numai ofertele care corespund minim unuia dintre criteriile: preț cu discount, oferte cadou, facilități la vânzare sau la livrare, trials, gratuități și gratuități limitate, cupoane și coduri promoționale, inclusiv card-cadou și / sau sisteme de tip club, care oferă facilități, prețuri speciale sau produse exclusive pentru membri.

Label-ul Preț redus

Eticheta „Preț redus” este pusă conform declarațiilor comerciantului. Label-ul acoperă vânzările cu discount, inclusiv cele cu stocuri limitate, lichidările de stoc sau promoțiile cap de serie. Pentru a putea fi incluse în calendar, sunt selectate numai promoțiile care au date clare de start și de închidere.


Despre distribuitor

Mobilab Creations este un magazin online, importator și distribuitor de produse Electronice & IT, Accesorii Telefoane, Trotinete electrice, Biciclete Electrice, Hoverboard-uri, Placi Gonflabile (SUP) , Placi Windsurf,  Produse Home & Decor și  Produse pentru casa smart,  având în portfoliu branduri cum ar fi : MegaWheels, Fast Wheels, Woox, Kruger & Matz, TWS, Happy Face, Well, MAQUA etc. Oferta noastră ține cont de cele mai recente trenduri ale pieței, oferind astfel clientilor produse ce vor satisface si cele mai exigente cerinte. Firma este din Oradea.

verifică magazinul în Comersant – Catalogul magazinelor online

Distribuie:

The event is finished.