Noi reclame Graficante

Siteurile Album Dus de-acasa si Blogul de arta au fost modificate grafic si completate. In plus, beneficiaza de add-uri noi care vor fi disponibile in curand in reteaua de publicitate online Graficante.ro.

Cele mai importante modificari sunt cele de pe Blogul de arta, unde a fost introdusa o sectiune noua, cu filme documentare despre arta (istoria artei si portrete de mari pictori, cu cele mai reprezentative opere ale lor). De asemenea, in sectiunea pictura, au fost adaugate cateva zeci de capodopere, insotite de precizari legate de proprietari si de muzeele unde sunt expuse.

Modificari au fost facute si pe siteul Rocarta.info – Biblioteca online gratuita (fostul subdomeniu bliblioteca.nicuilie.eu). A fost adaugata o noua sectiune, cu literatura din programa scolara si de Bacalaureat, si a fost lansata noua platforma de carte in format optimizat pentru lectura online si offline pe PC, laptop sau tableta. De asemenea, siteul dispune si de o interfata dedicata accesului cu telefoane mobile de ultima generatie.

Related posts

Leave a Comment