5 thoughts on “Top siteuri de pitzipoance si cocalari”

    1. Modestia a disparut odata ce lumea si-a dat seama ca ea nu mai este neceasra in societatea romaneasca,totul este dus la o trufie extrema alimentata de aceasta sete de a avea cat mai mult desi evident a avea mai mult in romania este imposibil pentru o persoana modesta de asta oamenii au ajuns sa nu mai aiba nici un pic de respect pentru cei modesti ca re se multumesc cu putin .La noi inca mai traim intr-o manea continua din care niciunul nu poate iesi.Traim in cosmarul trufiei fara limite al cocalarismului,al nesimtirii ,al manelismului al petrecerilor pe mese si a ipocriziei.Nimic nu mai este cum era inainte acum totul a devenit o goana continua dupa cat mai multe obiecte materiale si nu se mai pune accent pe moralitate.Totul se rezuma la cat de mult poti sa pupi in cur pe niste cocalari fara nici un pic de cunostinte politice (Guvernul) sau cate tepi vrei sa dai sau cat de mult vrei sa fii implicat in tranzactii ilegale.Se poate spune ca cei modesti nu mai pot trai in Romania deoarece nu sunt respectati.Respectul este o poveste disparuta,pana si eu la 12 ani vad asta si imi e frica ca ne trebuie o revolutie a bunului simt,al modestiei,al muncii si al bunatatii trebuie sa nvedem imaginea de ansamblu si sa ne intrebam daca noi chiar vrem sa fim cu e tara noastra sau sa mergem mai departe,sa progresam,sa nu mai fim rusinea Europei?.Dar in loc sa ne intrebam asta noi stam si frecam menta mintindu-ne ca suntem cea mai buna tara,care deja a iesit din deficit si ca totul este perfect.Si despre acele poze sunt doar inca o dovada a cocalarismului dus la extrem din tara asta!

  1. Frate…. site-urile de mai sus nu mai sunt valabile de mult. Toti isi deschid site-uri de cocalari si pitipoance. Sunt niste kkturi de siteuri. Numai website-uri de kkt.

    Daca vrei un site de calitate in afara de batranul cocalari.com, va recomand un site super smecher, facut cu bun gust si care bate la cur orice site de cocalari si pitipoance. FaceBuci.RO :)))) este marfa de site frate. Exista si varianta .NET dar nu cred ca are vreo legatura cu asta. E mai misto de o mie de ori http://www.facebuci.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *